Clubmatch info

Informatie Clubmatch

De ideale gelegenheid voor leden en niet leden elkaar te ontmoeten en om uw hond(en) kennis te laten maken met het tentoonstellingsgebeu­ren.
Onge­twijfeld zullen er ook personen onder u zijn die nog nooit een hond hebben voorgebracht en het best eens zou­den willen proberen.
De clubmatch is hier de gelegen­heid voor.
Behalve het kundige keurverslag over uw hond en een oergezel­lige dag krijgt u (voor de keuringen begin­nen) een demonstra­tie te zien,
hoe men een hond voor moet brengen.
Dus niemand hoeft met angst om af te gaan, de ring te betreden.

Ras/stamboomloze honden :

Een aparte keuring voor honden te doen die door omstandigheden geen stamboom hebben.
Een ongelukje, speling der natuur, of het ras is nog niet officieel erkend.
Dit alles voor mensen die toch geïnteresseerd zijn wat een keurmeester van hun hond vind.
U ontvangt uiteraard ook een geschreven verslag.
Dit wordt uiteraard wel gedaan buiten mededinging van de clubmatch.

Route beschrijving:

Komende vanuit Maastricht richting Valkenburg is het 1000 meter na het bordje Vilt eerste straat links en meteen rechts aanhouden (geel bordje Sportvelden), dit is de Vinkenweg, deze uitrijden (denk aan de verkeersdrempel) totdat u het Gemeenschapshuis”Cascade”/gebouw VV. Vilt ziet liggen. Straat (Nachtegaalstraat) rechts vervolgen en meteen links de parkeerplaats opdraaien. (denk aan rijrichting bij het verlaten van de P.P.)
Vanuit Valkenburg. Komende vanuit Valkenburg ná de Cauberg is het de 2e straat rechts (winkel Jo Kaanen St.Rochusplein) rechts de Leijstenstraat in, deze weg vervolgen draait naar links, na 500 meter aan de rechterzijde de parkeerplaats opdraaien vanuit deze richting ivm rijrichting de tweede inrit van de P.P. nemen.

Locatie voor Navigatie : Cascade Nachtegaalstraat 25, 6325 AX Berg en Terblijt (Vilt)